luni, 8 februarie 2016

Top 4 Activitati de vacanta pentru adolescenti

Activitati de vacanta pentru adolescenti



Iata cele mai importante/ apreciate activitati de vacanta pentru adolescenti,

1. Voluntariatul - sa te oferi voluntar la o companie / la un spital, te va ajuta sa intelegi cum functioneaza un sistem, cum lucreaza angajatii, ce inseamna sa fi angajat, iti vei dezvolta abilitati de comunicare si relationare si cel mai important vei avea parte de o experienta unica. Chiar daca nu vei avea un beneficiu imediat, experienta obtinuta te va ajuta in viata, la scoala si iti va fi folositoare cand vei termina anii de studii.

2. Urmarea pasiunii  - daca esti pasionat de un anumit domeniu, sfatul este sa petreci timp cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si tine. vei petrece timp de calitate si vei avea posibilitatea sa devii mai bun in domeniul respectiv. Daca momentan nu ai pasiuni, poti incerca diverse activitati pentru a observa ce activitati iti fac placere.

3. Crearea unui blog. - este din ce in ce mai  la moda. Aceasta activitate te va ajuta sa scrii din ce in ce mai bine, sa inveti putin design, programare si sa fi la curent cu tehnologia.

4. Intalnirile cu prietenii - Vacanta este pentru relaxare si bineinteles pentru a te intalni cu prietenii, amicii de bloc, rudele si bunicii. Poate cel mai important sfat este sa renunti  pentru cateva ore/zile la tehnologie (TV, telefoane, tablete) si sa petreci timpul cu oamenii deosebiti din viata ta.

Tu ce activitati ai mai adauga aici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...