vineri, 5 februarie 2016

Activitati de vacanta (extrascolare) pentru copii

Lista de activitati extrascolare pentru copii - in 2016 - 2017

Iata lista celor mai apreciate activitati de vacanta pentru copiii din clasa 1, clasa 2, clasa 3 si clasa a 4a,

1. Jocul cu mingea - fotbalul preferat in special de baieti, ratele si vanatorii, castetlul  :)) .... o partida de fotbal sau rugby pe terenul din spatele blocului sau in aer liber antreneaza circulatia si te ajuta sa iti faci noi prieteni cu siguranta.

2. Pictatul in aer  - o coala de hartie si un creion sunt suficiente pentru a realiza un desen "demn de laudat". Chiar daca peisajul/desenul nu arata impecabil, peste ani de zile va avea valoare sentimentala enorma.

3. Excursii in apropierea casei - poti face o lista cu cele mai importante obiective de vizitat si poti merge cu copilul tau pentru a explora impreuna acele locuri. Activitatile de explorare sunt percepute de copil ca si timp de calitate impreuna cu parintii.

4. Cititul  - un rol deosebit de important in dezvoltarea armonioasa a copilului ajuta la dezvoltarea limbajului si imbunatateste gandirea si rationamentul. Vorba ceea ai carte, ai parte. Cartile de copii, de povesti sunt preferate de copii mai ales daca au si poze viu colorate.

Toate activitatile de vacanta de mai sus sunt apreciate de copii, uneori chiar in detrimentul tehnologiei.
Activitatile de vacanta creeaza copiilor amintiri de neuitat.

Tu ce activitati de vacanta ai adauga listei de mai sus?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...